В «Укрзалізниці» розповіли, як працюватимуть в умовах воєнного стану

Читать на русском
У разі зміни логістики перевезення вантажів морськими шляхами, зокрема в Азовському регіоні, «Укрзалізниця» готова до переорієнтації вантажів на інші порти.

ПАТ «Укрзалізниця» готова до забезпечення функціонування залізничного транспорту в умовах воєнного стану. Потяги курсуватимуть згідно з графіком руху і по всім не забороненим законодавством маршрутам.

Про це повідомив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Найвідоміші випадки запровадження воєнного стану в світіВоєнний стан в Україні можуть запроваджувати з 28 листопада. В яких країнах його ще запроваджували, розбиралося Слово і Діло.

«У разі прийняття відповідних рішень вищими державними органами, в найкоротші терміни буде вжито необхідних заходів для переведення залізничного транспорту із мирного на воєнний стан», - заявив Кравцов.

У разі зміни логістики перевезення вантажів морськими шляхами, зокрема в Азовському регіоні, «Укрзалізниця» готова до переорієнтації вантажів на інші порти.

Компанія керується в своїх діях Конституцією і законами України, рішеннями Верховної Ради, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами центральних органів виконавчої влади та статутом товариства.

Раніше повідомлялося, що воєнний стан не вплине на соцвиплати.

Також нагадаємо, Комітет з нацбезпеки рекомендував ВР прийняти указ Порошенко про введення воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: