Росія готова до негайного вторгнення в Україну – Порошенко

Читать на русском
Президент, Військовий Головнокомандувач України Петро Порошенко в своїй заяві про запровадження воєнного стану розповів про те, що РФ готується напасти на Україну.

Президент, Військовий Головнокомандувач України Петро Порошенко в своїй заяві про запровадження воєнного стану, розповів про те, що РФ готується напасти на Україну.

Про це пише «Слово і Діло» 26 листопада.

Воєнний стан в Україні: яких обмежень чекати населеннюВРУ 26 листопада збереться на позачергове засідання, щоб розглянути питання запровадження воєнного стану в країні. Ситуацію обговорили з експертами.

«Згідно з даними розвідки, сили РФ розташовані буквально в десятках кілометрів від нашого кордону, готових до негайного вторгнення в Україну. Рушниця, що висить на стіні має рано чи пізно вистрілити, а тут - літаки, вертольоти, танки, ракетні комплекси, БТР, системи залпового вогню. Ми маємо посилити оборону прямо зараз, щоб якнайшвидве відреагувати. Хлопці та дівчата з першої черги резерву вже готові вже зараз пакувати рюкзаки... Будуть залучені всі види ресурсів...», - заявив Порошенко.

«Згідно з рішенням РНБО, прийнятого сьогодні вночі, як президент, як Верховний головнокомандувач ЗСУ я виконав свій конституційний обов'язок і кілька годин тому своїм указом ввів військовий стан на всій території України з 9 ранку 28 листопада», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, військові підрозділи ОРДЛО приведені в підвищену бойову готовність.

Також відзначимо, комітет з нацбезпеки рекомендував ВР прийняти указ Порошенко про введення воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: