Зведення ООС: двоє військовослужбовців ЗСУ зазнали поранень

Читать на русском
Російські окупаційні війська порушили режим припинення вогню на Донбасі 9 разів, 5 обстрілів ворог здійснив із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

У неділю у зоні проведення Операції об'єднаних сил внаслідок бойових дій двоє військовослужбовців Збройних Сил України зазнали поранень.

Як пише «Слово і Діло», про це ввечері 25 листопада повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 листопадаСитуація на сході країни станом на 25 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Російські окупаційні війська порушили режим припинення вогню на Донбасі 9 разів, 5 обстрілів ворог здійснив із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

«Противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях ООС в районі н.п. Травневе, Піски, Красногорівка та Лебединське. По оборонцях Троїцького ворог застосував міномети калібру 120 мм, біля Малинового та Водяного – таку ж зброю, але калібром 82 мм», - повідомили у штабі.

Нагадаємо, президент Латвії Раймондс Вейоніс в рамках візиту в Україну відвідав район проведення операції Об'єднаних сил.

Тим часом екіпажі українських кораблів, які очікують можливості перетнути Керченську протоку, перебувають у бойовій готовності і готові до можливої висадки російського десанту.

Раніше російський прикордонний корабель «Дон» протаранив українське рейдовий буксир, в результаті якого пошкоджено головний двигун корабля.

У свою чергу в так званому «прикордонному управлінні ФСБ по Криму» заявили, що три кораблі Військово-морських сил України в неділю перетнули державний кордон Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: