Президент Латвії відвідав район проведення ООС

Читать на русском
Раймондс Вейоніс мав нагоду наочно впевнитися в тому, що російські окупаційні війська ведуть неоголошену війну не тільки проти українських захисників, а й мирного населення.

Президент Латвії Раймондс Вейоніс у рамках візиту в Україну відвідав район проведення операції Об'єднаних сил (ООС).

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторінці ОНС у соцмережі Facebook у неділю.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 листопадаСитуація на сході країни станом на 25 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Під час візиту високий закордонний гість мав нагоду наочно впевнитися в тому, що російські окупаційні війська ведуть неоголошену війну не тільки проти українських захисників, а й мирного населення. Пан Раймондс Вейоніс оглянув зруйновані росіянами житлові будинки, інтернат, лікарню та інші споруди соціальної інфраструктури», - йдеться в повідомленні.

Р.Вейоніс також відвідав одну з військових частин Об'єднаних сил, де ознайомився з умовами життя та побутом військових, а також особисто зустрівся з ними.

Під час візиту глава Латвійської держави провів робочу зустріч з начальником штабу - першим заступником Командувача об'єднаних сил генерал-майором Валерієм Залужним та обговорив з ним ситуацію з безпекою в регіоні.

У суботу, 24 листопада, президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Латвійської Республіки Раймондсом Вейонісом, який перебуває із офіційним візитом в Україні.

Нагадаємо, прикордонники заявляють про зростання потоку через КПВВ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: