У Львівській області затримали вантажівку з нелегалами

Читать на русском
У Стрию на одній з автостоянок у напівпричепі вантажівки з іноземною реєстрацією виявили шістьох іноземців-нелегалів.

У Стрию Львівської області у вантажному авто виявили нелегальних мігрантів.

За фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон було відкрите кримінальне провадження, правоохоронці встановлюють обставини події, повідомляє в п'ятницю, 23 листопада, прес-служба обласної поліції, пише «Слово і Діло».

На Львівщині затримали 11 нелегалів із ТуреччиниТурків, які планували незаконно перетнути західний кордон України, здали місцеві жителі. Серед порушників більшість - діти.

Зазначено, що напередодні поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з автостоянок стоїть вантажний автомобіль, з напівпричепа якого можна почути голоси людей.

Як встановили правоохоронці, у напівпричепі вантажівки з іноземною реєстрацією було шестеро іноземців.

«За їхніми словами, вони є громадянами однієї з країн Близького Сходу і прямували на роботу в одну з країн Європейського Союзу», - йдеться в повідомленні.

За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею про незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Зараз поліцейські встановлюють, де і за яких обставин іноземці перетнули держкордон, а також осіб, які могли сприяти їм у цьому.

Раніше поліція Словаччини затримала чотирьох громадян країни, які займалися незаконним перевезенням і працевлаштуванням робітників з України і Сербії.

Також повідомлялося, що прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ в аеропорту Бориспіль не пропустили через кордон вісьмох потенційних незаконних мігрантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: