Прикордонники не пропустили в Україну вісьмох громадян Індії

Читать на русском
З початку року понад чотирьом тисячам потенційних незаконних мігрантів було відмовлено у пропуску через український кордон.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ в аеропорту Бориспіль не пропустили через кордон вісьмох потенційних незаконних мігрантів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Держприкордонслужба в неділю, 18 листопада.

Зазначається, що пасажири, громадяни Індії, прибули рейсом із Делі. Однак за результатами прикордонного контролю, на підставі п.4 ст.8 (непідтвердження мети запланованого перебування на території України) закону України «Про прикордонний контроль», їм було відмовлено у перетинанні державного кордону.

«Громадяни Індії відправлені вчора ввечері зворотним рейсом», - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, з початку року понад чотирьом тисячам потенційних незаконних мігрантів було відмовлено у пропуску через кордон.

Нагадаємо, 5 листопада на підступах до держкордону, у Львівському аеропорту і в Одесі, затримали 15 нелегальних мігрантів із восьми країн і одного ймовірного координатора їх переправлення.

Також на Закарпатті затримали двох нелегалів із Росії. Чоловіки пояснили, що намагалися незаконно потрапити до Євросоюзу для поліпшення умов життя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: