У Закарпатській області затримали таксиста, який перевозив нелегалів

Читать на русском
Всіх порушників доставили до прикордонного підрозділу для встановлення всіх обставин. Їх притягнуть до адміністративної відповідальності.

У Закарпатській області правоохоронці затримали таксиста, який намагався перевезти через український кордон групу іноземців до Угорщини.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Як повідомляється, інформацію про легковий автомобіль з нелегалами, який рухався в бік кордону, надали оперативники Західного регіонального управління ДПСУ. У зазначеному напрямку висунулася група реагування відділення Салівка. Відзначається, що правопорушників затримали за 200 метрів до держкордону на околиці населеного пункту Єсень Ужгородського району.

«Один із затриманих назвався сирійцем, а в іншого виявили прострочений паспорт громадянина Кувейту. Як згодом вдалося з'ясувати правоохоронцям, до кордону нелегалів доставив таксист із міста Ужгород своїм автомобілем», - розповіли прикордонники.

Всіх порушників доставили до прикордонного підрозділу для встановлення всіх обставин. Їх притягнуть до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, в Київській області виявили нелегальних мігрантів із В'єтнаму.

Також у Львівській області затримали 11 нелегалів із Туреччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: