У Харкові затримали тридцять нелегалів із Азії

Читать на русском
Правоохоронці вживають заходів, щоб затримати причетних до незаконного переправлення мігрантів через держкордон України.

Співробітники Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України спільно з працівниками Національної поліції запобігли спробі переправити групу нелегальних мігрантів з В'єтнаму, які прямували з Росії в країни Євросоюзу.

Як пише «Слово і Діло», правоохоронці вживають заходів, щоб затримати причетних до незаконного переправлення мігрантів через держкордон України.

«Під час прикордонної спецоперації, у приватних приміщеннях міста, за годину до відправки на західний кордон було затримано 30 незаконних мігрантів, вихідців із Соціалістичної Республіки В'єтнам. Переважно молоді особи у віці від 18 до 25 років, з яких 17 жінок», - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України в суботу, 8 вересня.

Зараз правоохоронці вживають заходів, щоб затримати причетних до незаконного переправлення мігрантів через держкордон України.

Раніше українські прикордонники запобігли спробі незаконного перетину кордону трьома громадянами Азербайджану і вихідцем з Бангладешу.

Також в Словаччині затримали українців, які переправляли нелегалів на дельтаплані.

Нагадаємо, в МВС розповіли про загрозу масового напливу нелегальних мігрантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: