Зведення штабу ООС 23 листопада: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 23 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи чотири рази обстріляли позиції українських військових.

За минулу добу, 23 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи чотири рази обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 листопадаСитуація на сході країни станом на 22 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Станиця Луганська, Вільний, Луганське та Павлопіль. Крім того, терористи застосували озброєння бойових машин піхоти неподалік хутора Вільного, а протитанкові керовані ракети - поблизу Луганського.

У штабі також додали, що втрат серед українських військовослужбовців за минулу добу не було.

Протягом поточної доби бойовики вогневої активності не проявляли. За даними розвідки, за минулу добу двоє окупантів були поранені.

Раніше ООН озвучила нові дані про жертви на Донбасі.

Також нагадаємо, Червоний Хрест відправив на Донбас 15 вантажівок гумдопомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: