Фріз так і не зареєструвала обіцяний антитерористичний законопроект

Читать на русском
Народний депутат Ірина Фріз не зареєструвала у відведений термін законопроект про забезпечення кримінальної відповідальності за вчинення терористичних атак.
Ірина ФрізФото з відкритих джерел

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Фріз не виконала обіцянку до кінця лютого зареєструвати в парламенті законопроект про забезпечення кримінальної відповідальності за вчинення терористичних атак, спрямованих на знищення або порушення функціонування критичної інфраструктури.

Зробити це протягом двох тижнів вона пообіцяла ще 14 лютого, констатує «Слово і Діло».

«У резолюції, що була ухвалена Радбезом ООН, зокрема, передбачається забезпечення кримінальної відповідальності за вчинення терористичних атак, спрямованих на знищення або порушення функціонування критичної інфраструктури. Отже наступного тижня (з 20 до 26 лютого – Ред.) реєструватиму відповідний законопроект зі змінами до Кримінального кодексу», – зазначила тоді Фріз.

Однак коли «Слово і Діло» перевірило список законопроектів, зареєстрованих апаратом Ради, відповідного проекту закону авторства Ірини Фриз, поданого в зазначений термін, аналітики проекту не виявили.

В досьє Фріз це поки що лише друга невиконана обіцянка. Загалом «Слово і Діло» зареєструвало 17 зобов’язань нардепа, 6 із яких вона виконала. Із цим показником у рейтингу відповідальності українських парламентарів вона опинилася на 159-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: