Фріз відреагувала на пропозицію призначити її міністром у справах ветеранів

Читать на русском
Фріз також додала, що утримається від коментарів щодо її кандидатури на посаду міністра до безпосереднього ухвалення рішення в парламенті.

Нардеп від БПП Ірина Фриз відреагувала на ініціативу прем'єр-міністра Володимира Гройсмана призначити її міністром у справах ветеранів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення Фріз в Facebook.

Чому влада взялася створювати окреме міністерство для ветеранів війниПетро Порошенко заявив, що має намір створити міністерство у справах ветеранів України. У БПП вже визначилися з міністром. Чи потрібне взагалі окреме відомство, міркували експерти.

Так, Фріз зазначила, що має бути створено саме міністерства, оскільки, з огляду на кількість ветеранів, обсяг проблемних питань, державі потрібна інституція, яка буде займатися комплексно ветеранськими питаннями із голосом на рівні міністра.

«Вітаю рішення прем'єра Володимира Гройсмана про внесення кандидатури на посаду міністра України у справах ветеранів. Тепер м'яч на полі парламенту. Тепер Верховна рада повинна висловитися щодо початку інституціаналізації Міністерства у справах ветеранів», - написала вона.

Фріз також додала, що утримається від коментарів щодо її кандидатури на посаду міністра до безпосереднього ухвалення рішення в парламенті.

Раніше в Україні створили Держслужбу у справах ветеранів.

Також нагадаємо, стало відомо, скільки ветеранів АТО готові повернутися на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: