Посольство України звернулося до Amazon щодо товарів із символікою «ДНР»

Читать на русском
Українське посольство в Сполучених Штатах звернулося до засновника Amazon з приводу товарів з символікою ДНР.

Посольство України в Сполучених Штатах Америки звернулося до засновника всесвітньо відомого інтернет-магазину Amazon Джеффа Безоса із закликом зняти з сайту товари з символікою «ДНР».

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-служба посольства України в США, сообшает «Слово і Діло».

«Ми звертаємося у зв'язку з тим, що увагу посольства і українського суспільства привернуло те, що на сайті Amazon.com продаються товари з символікою так званої «Донецької національної республіки», – йдеться у зверненні.

На думку посольства, продаж товарів із символікою «ДНР» не несе жодних посилів до миру і поваги до людського життя, а підтримує пропаганду РФ проти територіальної цілісності України.

«Я переконаний, що зняття зазначених товарів з сайту Amazon.com відновить високу репутацію інтернет-магазину, визнаного споживачами по всьому світу, в тому числі мільйонами українців», – заявив посол України в США Валерій Чалий.

Крім цього, посольство звернулося до керівництва компанії eBay Inc. «щодо вжиття аналогічних заходів» щодо продукції з символікою так званих «ЛНР» і «ДНР».

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун запустила флешмоб проти Amazon. Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Алексапндр Турчинов прокоментував результати «виборів» в «Л/ДНР». Також президент Петро Порошенко анонсував санкції ЄС проти РФ через «виборів» у «Л/ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: