З'ясувалося, хто обраний новим президентом ПА НАТО

Читать на русском
Мун замінила на посаді президента ПА НАТО, депутата Палати представників Італії та координатора міжпарламентських зв'язків з Україною Паоло Аллі.

Новим президентом Парламентської асамблеї НАТО було обрано члена делегації Великої Британії Маделин Мун.

Про це повідомляє голова постійної делегації в Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Новим Президентом NATO Parliamentary Assembly/Assemblée parlementaire de l'OTAN обрано члена делегації Великобританії Маделин Мун. Вчора від імені нашої делегації ми привітали її з обранням. Запросили в Україну, зокрема на другий Міжнародний жіночий конгрес», - написала Фріз.

За її словами, Мун пообіцяла «гідно продовжити діяльність, яку почали Паоло Алі і Раса Юкнявічене, по зміцненню єдності Асамблеї, з розвитку солідарності всіх націй в захисті демократії, підтримки оборони і нашої безпеки, яку іноді сприймають поверхнево».

Мун замінила на посаді президента ПА НАТО, депутата Палати представників Італії та координатора міжпарламентських зв'язків з Україною Паоло Аллі. Він був обраний президентом Парламентської асамблеї НАТО в листопаді 2016 року.

Раніше комітет НАТО ухвалив резолюцію про засудження агресії РФ в Азовському морі.

Також нагадаємо, НАТО не визнає «вибори» на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: