Поліція затримала трьох «євробляхерів» під Радою

Читать на русском
Три людини доставлені в управління поліції в Києві для дачі пояснень та проведення профілактичних бесід.

Столична поліція затримала у вівторок, 20 листопада, трьох так званих «євробляхерів» через блокування руху біля Верховної Ради України.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, повідомляє прес-служба київської поліції.

«Євробляхери» перекриють дороги по всій Україні. Чи буде вето?20 листопада в Києві власники авто на іноземній реєстрації заблокували рух громадського транспорту. Вимоги – скасувати ухвалені закони щодо розмитнення авто на єврономерах.

«Коли окремі учасники намагалися перекривати рух біля Верховної Ради, працівники поліції проводили заходи з його розблокування. Три людини доставлені в управління поліції для дачі пояснень та проведення профілактичних бесід», - розповів Крищенко.

Нагадаємо, власники автомобілів з іноземною реєстрацією вранці у вівторок заблокували рух автотранспорту на відрізку дороги по вулиці Грушевського, що біля Верховної Ради, з вимогою скасувати прийнятий 8 листопада закон, який встановлює пільговий термін розмитнення автомобілів та посилює відповідальність за використання автомобілів на єврономерах.

Вранці у вівторок, 20 листопада, водії «євроблях» протестують у 56 українських містах.

Акція почалася вранці і триватиме, за словами організаторів, до виконання вимог активістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: