«Євробляхери» протестують у 23 населених пунктах

Читать на русском
В акціях протесту, за даними МВС, беруть участь понад п'ять тисяч людей. Рух у десятках міст ускладнений.

Акції протесту власників автомобілів на іноземній реєстрації у вівторок, 20 листопада, викликали обмеження руху автомобільного транспорту в 23 населених пунктах України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Міністерства внутрішніх справ.

«Євробляхери» перекриють дороги по всій Україні. Чи буде вето?20 листопада в Києві власники авто на іноземній реєстрації заблокували рух громадського транспорту. Вимоги – скасувати ухвалені закони щодо розмитнення авто на єврономерах.

«Станом на 12:00 в місті Києві та на території 19 областей тривають акції представників і прихильників громадської організації «АвтоЄвроСила», в яких беруть участь понад п'ять тисяч осіб», – зазначили у відомстві.

Також у МВС нарахували 23 населені пункти, де обмежується рух автотранспорту.

Водночас «Укравтодор повідомив, що через протести, які супроводжуються перекриттям руху транспорту на автодорогах державного значення, ускладнений рух транспорту в 14 областях України.

Зокрема, траси перекрили у Волинській, Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській областях.

Раніше організатори акції заявили, що водії протестують у 56 українських містах. Зазначалося, що акція розпочалася вранці й триватиме до виконання вимог активістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: