Омелян виконав обіцянку: Ryanair почав польоти Київ-Берлін

Читать на русском
Ryanair розпочав польоти з України в Берлін. За цим маршрутом авіакомпанія здійснюватиме чотири рейси на тиждень.

Авіаперевізник Ryanair розпочав польоти з України в Берлін.

Як пише «Слово і Діло», про це написав у соцмережах міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Реєстрація на перший рейс авіакомпанії Ryanair Київ-Берлін», – зазначив очільник відомства під фото звітом.

Як інформувало «Слово і Діло», найбільший європейський бюджетний авіаперевізник планував із 3 вересня запустити новий рейс – із Києва до Берліна (Шенефельд). За цим маршрутом авіакомпанія здійснюватиме чотири рейси на тиждень.

З урахуванням рейсу до польського Бидгоща Ryanair пропонує польоти з Києва до шести міст Польщі та по одному напрямку до Німеччини, Іспанії, Литви, Словаччини, Великої Британії та Швеції, а також по два напрямки зі Львова до Німеччини та Польщі й один – до Великої Британії.

Раніше стало відомо, що Ryanair запроваджує нові правила провезення ручної поклажі. Для того, щоб взяти із собою до салону предмет ручної поклажі вагою до 10 кг і з габаритами 55х40х20 см, необхідно буде при бронюванні квитка сплатити послугу пріоритетної посадки вартістю 6 євро.

Також можна буде здати поклажу в багаж, сплативши багажний збір вартістю 8 євро. Якщо послуги оплачуватимуться вже після придбання квитка, вартість зросте до 8 й 10 євро відповідно. Оновлені нормативи набудуть чинності з 1 листопада 2018 року.

Як уточнили аналітики «Слова і Діло», Омелян виконав свою обіцянку щодо того, що перший рейс Київ-Берлін компанія Ryanair здійснить у вересні 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: