Зведення штабу ООС 20 листопада: 21 обстріл, троє поранених

Читать на русском
У штабі також додали, що в результаті бойових дій, три військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил отримали поранення.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 21 раз обстріляли позиції українських військових, дев'ять разів застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Жолобок, Новотошківське, Вільний, Луганське, Майське, Авдіївка, Піски, Опитне, Степове, Березове, Новомихайлівка, Красногорівка, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Гнутове, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 листопадаСитуація на сході країни станом на 19 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Новотошківське були обстріляні з мінометів 120 мм калібру, а по опорних пунктах біля Кримського, Луганського та Водяного бойовики вели вогонь із мінометів калібру 82 мм. Поблизу Чермалика та хутора Вільний російські окупанти застосовували 82 мм і 120 мм міномети.

У штабі також додали, що в результаті бойових дій, три військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил отримали поранення.

Протягом поточної доби обстрілів з боку бойовиків зафіксовано не було. За даними розвідки, троє бойовиків за минулу добу було знищено, а ще шестеро отримали поранення.

Нагадаємо, США виступають за розміщення місії ООН на Донбасі.

Також відзначимо, на Донбас вирушила нова партія гуманітарної допомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: