На Донбас вирушила нова партія гуманітарної допомоги

Читать на русском
Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну частину Донбасу два вантажних автомобілі з гуманітарною допомогою.

Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну частину Донбасу два вантажних автомобілі з гуманітарною допомогою.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 15 листопада, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Червоний Хрест та ООН відправили гуманітарну допомогу на ДонбасВсі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил відкрилися й працюють згідно з графіком.

«Через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію України попрямували два вантажних автомобілі з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста», – йдеться в повідомленні.

Загалом прикордонники оформили вантаж загальною масою майже 25 тонн. Цього разу жителі Донбасу отримають будівельні матеріали та пункти обігріву.

Нагадаємо, 9 листопада Червоний Хрест направив на Донбас три вантажівки з гуманітарною допомогою. Вони перевозили понад 30 тонн вантажу – будівельні матеріали, автозапчастини, медичні препарати та харчові набори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: