Зведення ООС: бойовики стріляли в районі населеного пункту Піски

Читать на русском
Уздовж лінії зіткнення у вівторок було відносно тихо, вогневу активність бойовиків зафіксували лише на Донецькому напрямку.

Уздовж лінії зіткнення у вівторок було відносно тихо, вогневу активність бойовиків зафіксували лише на Донецькому напрямку.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 листопадаСитуація на сході країни станом на 20 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Упродовж доби, станом на 18 годину, уздовж лінії зіткнення зберігалася відносна тиша. Вогнева активність ворога відмічена на Донецькому напрямку в районі населеного пункту Піски», - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

Як вказують українські військові, підрозділи Об'єднаних сил продовжують виконувати бойові завдання у посиленому режимі, тримають ситуацію в районі проведення операції під своїм контролем та готові до реагування на будь-які зміни в обстановці.

«Внаслідок бойових дій втрат серед особового складу ОС не допущено», - додали у прес-центрі.

Раніше Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) зафіксувала поблизу окупованих районів Луганської області важке озброєння бойовиків, серед яких реактивні системи залпового вогню «Град», гаубиці «Жаба» та «Гвоздика».

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки виступають за розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі для імплементації мінських угод.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: