РПЛ не блокувала трибуну Ради до виконання їхніх умов щодо газу, як обіцяв Лозовой

Читать на русском
Андрій Лозовой обіцяв, що радикали блокуватимуть трибуну Ради до виконання їхніх умов. Але вже наступного дня фракція пішла із зали.

Народний депутат Андрій Лозовой у квітні минулого року не виконав обіцянку про те, що фракція Радикальної партії блокуватиме парламентську трибуну «до перемоги», тобто до виконання їхніх умов.

Йдеться про скасування норми про абонентську плату за користування газовими трубами, ліквідацію НКРЕКП в теперішньому стані й формування її нового складу за участю Верховної Ради, повернення в державну власність газових магістралей, а також розслідування корупції в газовій сфері.

«До перемоги будемо блокувати. Нам не шкода себе, потерпимо й вистоїмо, щоб захистити людей», – заявив «радикал» 4 квітня.

Лозовой заявлял, что РПЛ будет блокировать трибуну «до победы»Слово і Діло

Але вже наступного дня, 5 квітня, фракція Радикальної партії залишила сесійну залу під час пленарного засідання для того, щоб виступити на засіданні уряду, й тим самим розблокувала трибуну. І після свого виступу на засіданні Кабінету міністрів «радикали» до блокування трибуни не повернулися. При цьому жодна з їхніх вимог не була виконана. Таким чином, Лозовой провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, Андрія Лозового 5 листопада затримали в аеропорту Праги за спробу розплатитися фальшивими євро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: