Орбан повторив слова Путіна про українську владу

Читать на русском
Угорщина вже контактує з потенційними переможцями виборів і вже намагається обговорити необхідні зміни.

Домовленості з чинним політичним керівництвом України для Угорщини не видаються можливими.

Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, повідомляє прес-служба угорського уряду в четвер, 15 листопада, повідомляє «Слово і Діло».

Орбан нагадав, що незабаром в Україні відбудуться президентські вибори, при цьому, якщо ситуація не погіршиться, це стане великим досягненням.

«Ми тоді й з'ясуємо, наскільки нинішній угорський курс тривалий», - підкреслив він.

Орбан зазначив, що в Будапешті контактують з потенційними переможцями виборів і вже намагаються обговорити необхідні зміни, які можуть бути прийняті після зміни влади. За його словами, Україна ще може повернутися на шлях дружби, або стратегічного партнерства, з Угорщиною. Орбан підкреслив, що це єдиний шлях, яким Київ може йти в НАТО і ЄС.

Угорський прем'єр-міністр одночасно зауважив, що Україна - це країна, яка не має осяжної перспективи вступу в НАТО чи ЄС.

«Ми сподіваємося, що Україна буде союзницькою, дружньою і не переслідуватиме угорців, які сьогодні є громадянами України, і скористається з можливостей того, що Угорщина готова брати участь у розвитку Закарпаття, і не тільки його, і сприяти стабілізації і розвитку України», - сказав він.

Нагадаємо, на початку листопада в угорському місті Шіофок відкрили Почесне консульство України. Його очолив підприємець Золтан Хорват.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: