Посол Угорщини завершив свою роботу в Україні

Читать на русском
Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень завершив свою каденцію. Про це повідомив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар.

Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень завершив свою каденцію.

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Реклама «Зупинимо сепаратистів» на Закарпатті. Чи повторить Угорщина агресію РФ?У ніч на 20 жовтня на Закарпатті невідомі встановили білборди з написом Зупинимо сепаратистів і фото лідерів угорської меншини. Москаль назвав це провокацією російських спецслужб.

«Завершив свою каденцію посол Угорщини в Україні пан Ерно Кешкень. Незважаючи на останні турбулентності в двосторонніх відносинах, пан посол професійно виконував свої обов'язки і намагався шукати компроміси», - написав Боднар.

Раніше глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що Київ найближчим часом видасть агреман на кандидатуру нового посла Угорщини в Україні. Новим посланником Будапешта в Україні повинен стати один з найвищих за рангом угорських дипломатів, державний секретар МЗС Іштван Ійдярто. Для його призначення Україна повинна погодити його кандидатуру - видати агреман.

Нагадаємо, в МЗС України вважають, що посол Угорщини перевищує свої повноваження.

Відзначимо, Угорщина відхрестилися від планів захопити Закарпатті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: