У Макрона відреагували на критику Трампа

Читать на русском
В офісі французького лідера заявили, що їм нема чого сказати про твіти Трампа, але Макрон висловив свою думку щодо європейської армії.

Офіс президента Франції Еммануеля Макрона заявив, що у них немає ніяких коментарів після того, як президент США Дональд Трамп зробив серію повідомлень в Twitter, критикуючи Макрона і Францію.

Про це пише Reuters у вівторок, 13 листопада, пише «Слово і Діло».

Макрон і Трамп обговорили обороноздатність ЄвропиНа зустрічі з президентом США Дональдом Трампом в суботу, 10 листопада, французький лідер Еммануель Макрон заявив про необхідність зміцнювати безпеку в Європі.

Трамп висловив невдоволення коментарями Макрона про європейську оборону, сказавши, що Макрон має низьку підтримку серед населення, французька торгова практика несправедлива і економіка країни падає.

В офісі французького лідера заявили, що їм нема чого сказати про твіти Трампа, але додали, що Макрон висловив свою думку щодо європейської армії і європейської оборони дуже чітко безпосередньо Трампу під час переговорів, які вони провели 10 листопада в Парижі.

Раніше Макрон запропонував створити незалежну від США «загальноєвропейську армію», в тому числі для кібербезпеки. Також він вважає, що Європа не може покладатися на США в сфері забезпечення безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: