У «Дизель шоу» повідомили про стан акторів після ДТП

Читать на русском
Учасники колективу Дизель шоу проходять відновлення після аварії, багато хто залишається в лікарні. Всі концерти до кінця року скасували.

Учасники колективу «Дизель шоу» після ДТП проходять відновлення після аварії, багато хто залишається в лікарні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється Instagram «Дизель Студіо».

Скільки людей загинули на українських дорогах за останні десять роківЗа останні десять років кількість загиблих в ДТП становила від 13 до 17 відстоків від загальної кількості постраждалих. В роки, коли аварій загалом було менше, відсоток загиблих навпаки збільшувався.

Яна Глущенко і Єгор Крутоголов поки що проходять реабілітацію в домашніх умовах.

Актори в очікуванні подальшого обстеження лікарів. Євгену Сморигіну прописаний постільний режим до кінця року, Вікторія Булітко оговтується від події морально і фізично.

Євген Гашенко і Олександр Бережок самостійно пересуваються, але ходять в гіпсі. Максим Неліпа потроху одужує, але також все ще ходить в гіпсі.

«За попередніми прогнозами, актори увійдуть в робочий стан до кінця року. Наш улюблений балет «Ва-банк» також проходить реабілітацію і відновлення. Тому «Дизель Студіо» прийняли рішення про скасування всіх сценічних концертів до кінця 2018 року. Ми продовжимо радувати глядачів на сцені «Палацу України», а також в залах міст України та всього світу в 2019-му році», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 жовтня в ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу».

Через ДТП також були були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

Водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

Пізніше суд відправив під цілодобовий домашній арешт водія автобуса Михайла Манюка, якого звинувачують у скоєнні ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: