Приходько пішла з інтерв'ю після запитання про Тимошенко: реакція соцмереж

Читать на русском

Анастасія Приходько пішла з інтерв'ю 5 каналу після незручних запитань про Юлію Тимошенко. Що про це думають у соцмережах.
Слово і Діло

Анастасія Приходько, яка нещодавно оголосила про рішення піти зі сцени в політику й приєдналася до партії «Батьківщина», зі скандалом пішла з інтерв'ю зі студії «5 каналу».

Приходько прийшла на інтерв'ю в супроводі чоловіка Костянтина, який представився її «групою підтримки». Сама екс-співачка відмовилася розповісти, хто ця людина. Під час інтерв'ю вона розповіла, що обрала для себе напрямок роботи у сфері соціальної політики й відмовлялася коментувати питання, пов'язані з економікою й газом, оскільки «не є в них експертом».

Після того, як журналістка Яніна Соколова поставила Приходько запитання щодо заяви Юлії Тимошенко про те, що за останні чотири роки держборг зріс у 14,5 разів (хоча насправді за останні десять років), інтерв'ю перервав Костянтин. На його думку, питання були маніпулятивними. Поки він і Соколова сперечалися, Приходько зняла мікрофон і пішла.

«Слово і Діло» розбиралось, як у соціальних мережах відреагували на інцидент із Приходько.

«Кілька слів на захист Насті Приходько. Вона не розбирається в політиці. Це правда. Але правдою є й те, що в політиці не орієнтуються ті, хто розганяє шок і зраду від ефіру. Бо ті, кого вони вважали політиками, й сприяли їм, останні 27 років грабували країну. А інших не підтримали. Вона була перелякана в ефірі. Це так. Але вона не побоялася їхати на фронт, щоб допомагати солдатам в той час, коли інші тремтіли», – написав Віталій Манько.

«Коли ось такі люди, які неосвічені і в житті, і в політиці, і в бізнесі, маючи певний авторитет, агітують зараз за ЮВТ, саме вони й ведуть нашу країну в прірву. Але вони настільки тупі, що навіть самі того не розуміють», – вважає Євген Шевченко.

«В інтерв'ю Приходько мене не дивують відповіді, дивує рівень інтелекту піарників, яких Юлія Володимирівна приставила до співачки. Недосвідчену й неготову до публічної полеміки дівчину, яка до цього моменту зробила одну-єдину публічну заяву, відправили відразу на велике інтерв'ю. Це якби всю фракцію «Батьківщини» завтра відправили на Євробачення, виступати хором. Журналістка просто робила свою роботу. А Анастасія виглядала так, як виглядає людина, нехай навіть це популярна співачка, яка стала політиком і змушена говорити про політику, погано розуміючи контекст запитань і відповідей, що надаються», – написав журналіст Юрій Бутусов.

«П'ятий» відпрацював на славу. Ані краплі журналістської етики. 100-відсоткове агітаційне шоу в інтересах Порошенка. Всі до єдиного запитання – з бажанням знищити, довести до істерики, спровокувати, принизити. Класика чорного піару. Премію Геббельса в студію», – написав Сергій Лямець.

«У кожної фракції по 3 спікери, а решта – Приходько. Є ще «народні артисти», які не залежать від волі штабів. Радісно відгукуються завжди. Якщо хочете, напишу список депутатів, які боягузливо ховаються від журналістів (значить, від електорату!). Роками. Або немає, що сказати, або психіатр забороняє. Щоб уже зовсім внести зрозумілість. Більшість політичних інтерв'юерів легко поставити в положення Насті в розмові на будь-яку тему. Якщо забрати в них редакторів», – написала журналістка Наталія Влащенко.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» розбиралося, що в соціальних мережах думають про рішення Анастасії Приходько піти в політику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: