Співачка Приходько йде в політику: реакція соцмереж

Читать на русском

Анастасія Приходько вирішила працювати в команді Юлії Тимошенко. Що про це думають у соцмережах, розбиралося Слово і Діло.
Слово і Діло

Українська співачка Анастасія Приходько заявила, що йде зі сцени в політику. Тепер Приходько працюватиме в команді лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

«Обдумуючи своє майбутнє, я дійшла висновку, що як у політика в мене буде більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. І свою допомогу я бачу у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України», – заявила Приходько. Вона також зазначила, що вважає Тимошенко «сильним політиком».

«Слово і Діло» розбиралося, що про рішення Приходько думають у соціальних мережах.

«Своїм втручанням у політику ці «селебріті» лише додають трешу та цирку й без того абсурдній українській політиці. Невже так складно займатися своєю улюбленою справою й не лізти до тих сфер, де ти – не професіонал? Невже тимчасова грошова вигода важливіша за репутацію?», – написав політичний експерт Олексій Мінаков.

«Нічого сенсаційного, якщо згадати похід Насті до Радикальної партії. Знову невдалий повтор. Але трохи смішно, коли пише про «ретельне зважене рішення», тому що від «радикалів» вона пішла, не досягнувши жодних поставлених цілей (боже, пишу, що вона серйозно ставила собі якісь завдання в партії). А тепер нове виважене рішення щодо Тимошенко, з тими ж формулюваннями, з якими в 2015 році йшла до Ляшка», – написав Роман Кулик.

«Юлія Володимирівна дивним чином притягує до себе дивних жінок. Одна пройшла російську в'язницю, друга – російську фабрику зірок. І обидві вийшли звідти переможницями. Всіх шкода в цій історії. Не можу зрозуміти, хто так майстерно підставляє Тимошенко, підкладаючи кожен раз свиню?» – написав Макс Назаров.

«Все що ви маєте знати про новоспеченого політика Приходько в команді Тимошенко (майже дослівно): «Я знаю, що має робити політик. Він має допомагати людям!». Ще один «совковий» штамп: лавочки там ставити біля під'їздів, гречку забезпечувати, дорогу ремонтувати, бабусь через дорогу переводити. А діяти й ухвалювати рішення в інтересах держави для її процвітання, що автоматично має покращувати й життя громадян? Ні, не чули! Господи, про яке оновлення політичних еліт ми говоримо?! Нехай би краще співала. Співати в неї виходить краще», – вважає Дмитро Русин.

«Надю Савченко замінить Настя Приходько ... Це українська політика «от кутюр». Ми ще побачимо багато «заманух». Але жодного стосунку до змістовного політичного процесу це не має. Українська політика беззмістовна. В тренді лише цукерки з яскравими обгортками», – написав Володимир Курінний.

Нагадаємо, лідер музичного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що посада президента його не цікавить.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: