Фищук провалив обіцянку відкрити дитсадок в одному із сіл Чернівецької області в 2017 році

Читать на русском
Будівництво дитячого закладу продовжилося й цього року через брак фінансування. Фищук провалив обіцянку за термінами.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук не виконав обіцянку минулого року відкрити дитячий заклад у селі Карапчів Вижницького району.

У липні 2017 року він заявляв, що на це буде спрямовано 12 мільйонів гривень із Фонду регіонального розвитку й 1,4 мільйона гривень співфінансування з місцевих бюджетів. «Ми запланували цього року запустити першу чергу в селі Карапчів Вижницького району дитячий заклад», – запевнив чиновник.

Фищук намерен был открыть детское учреждение в селе Карапчив в 2017 годуСлово і Діло

Станом на 19 грудня будівництво дитячого садка було на стадії завершення. До 31 грудня планувалося завершити будівництво робіт на об'єкті, а здати його в січні 2018 року. Будівництво дитячого навчального закладу складається з п'яти двоповерхових блоків: адміністративно-службовий корпус, корпуси дитячого дошкільного закладу та корпус початкової школи.

Наприкінці лютого в обладміністрації повідомили, що завершене будівництво трьох блоків, щодо інших – виконані роботи зі зведення фундаменту. Через необхідність вирішити фінансові питання здачу об'єкта відклали на другий квартал 2018-го. З огляду на те, що терміни не дотримані, Фищук свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Кабінет міністрів погодив звільнення голів Київської, Луганської, Чернівецької та Черкаської обласних державних адміністрацій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: