Кабмін погодив звільнення чотирьох голів ОДА

Читать на русском
Уряд погодив проекти указів президента про звільнення голів Київської, Луганської, Черкаської та Чернівецької ОДА.

Кабінет міністрів погодив звільнення голів Київської, Луганської, Чернівецької та Черкаської обласних державних адміністрацій.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення було ухвалено на засіданні в середу, 24 жовтня, повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов у коментарі LIGA.net.

За словами Жданова, уряд узгодив проекти указів президента про звільнення голови Луганської ОДА Юрія Гарбуза, голови Київської ОДА Олександра Горгана, голови Чернівецької ОДА Олександра Фіщука, а також глави Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.

Крім того, Кабмін погодив призначення на посаду голови Київської області Олександра Терещука, який зараз є першим заступником одеського голови, а до цього очолював столичне відділення міліції.

Також уряд схвалив проект указу про призначення Олександра Вельбівца головою Черкаської області. Зараз він обіймає посаду голови Черкаської обласної ради.

Нагадаємо, що влітку президент Петро Порошенко звільнив з посади голову Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Кулича.

Як повідомлялося, Порошенко має намір звільнити голову Київської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: