Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук має намір відкрити дитячу установу в селі Карапчів Вижницького району у 2017 році

12 липня 2017 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив про намір у 2017 році відкрити, а саме запустити першу чергу дитячої установи в селі Карапчів Вижницького району (Вашківська ОТГ). На це буде спрямовано 12 млн грн Державного фонду регіонального розвитку державного бюджету та 1,4 млн грн співфінансування з місцевих бюджетів (відео 06:05-06:28).
Не виконано
Сказано 12 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=cZ5DEgnAMtg
  • Лист заступника голови Чернівецької ОДА Стецевича Олега
  • Лист начальника управління капітального будівництва Чернівецької ОДА Пуршаги Олександра Івановича

Результат

За інформацією управління капітального будівництва обласної державної адміністрації від 19 грудня 2017 року будівництво дошкільного навчального закладу в с. Карапчів Вижницького району знаходиться в стадії завершення. До 31 грудня планується завершити будівництво робіт на об'єкті. Здача об'єкта в експлуатацію - в січні 2018 року.

Будівництво дитячого навчального закладу в с. Карапчів складається з п'яти двоповерхових блоків:

Блок 1 - адміністративно-службовий корпус.

Блок 2,3 - корпуси дитячої дошкільної установи.

Блок 4,5 - корпуси початкової школи.

За інформацію управління капітального будівництва ОДА станом на 22 лютого 2018 року на об'єкті виконані роботи по зведенню фундаментів блоків №3 та №4, завершено всі будівельні роботи на блоках №1, №2 та №5, виконані роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж і благоустрій території. У зв'язку з необхідністю вирішення фінансових питань, здача об'єкта в експлуатацію відтерміновується на другий квартал 2018 року. Проектно-кошторисною документацією не передбачено поділ об'єкта на черги і почергова здача в експлуатацію будівництва дитячого навчального закладу також не передбачена. Зважаючи на те, що очільник області хотів відкрити першу чергу установи у 2017 році, що було технічно неможливим, обіцянка отримує статус невиконаної. На відкриття закладу в 2017 році не вистачило коштів.