Погода в Україні: без істотних опадів, тумани

Читать на русском
У Києві 6 листопада буде хмарно з проясненнями, без опадів, туман. Вдень +8 +10 градусів, вночі від +3 до +5 градусів.

Погода в Україні у вівторок, 6 листопада, буде сухою та сонячною. Поки українці можуть не хвилюватися через осінні дощі, однак прийде похолодання.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці у Facebook інформує український синоптик Наталка Діденко.

Синоптики попереджають про заморозки6 та 7 жовтня, опадів не буде. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6 жовтня 3-5 градусів тепла, 7 жовтня 6-8 градусів; вдень 16-18 градусів.

За її словами, вже наприкінці тижня на термометрах з'являться перші позначки нижче нуля у нічні, вечірні та ранкові години.

«Як не один антициклон, то інший. Ось вже якийсь Zouhir буде стримувати від України західні бурхливі процеси циклону Yaprak та його атмосферних фронтів. Сьогодні і найближчого тижня про зливи та нудні довгі осінні дощі нам не варто турбуватися. В Україні без істотних опадів, тумани, серпанки.Єдиний рух спостерігатимемо від температури повітря», – пише синоптик.

Діденко зазначає, що найпрохолодніше буде на сході країни, там стовпчик термометра не перетне позначки 9 градусів тепла.

Укргідрометцентр повідомляє, що у вівторок у всіх областях країни очікується суха погода з мінливою хмарністю. У деяких регіонах почне знижуватися нічна температура повітря.

За прогнозами синоптиків, на сході України туманно і хмарно. Вдень сонце вигляне з-за хмар. У Луганській, Донецькій та Харківській областях повітря прогріється до +7 +9 градусів. У Дніпрі до +10 градусів. Вночі від +2 до +4 градусів.

У південних областях без опадів, хмарно з проясненнями. Денна температура повітря становитиме +8 +10 градусів. Вночі від +2 до +7 градусів.

У Криму опади не прогнозуються. Вдень +11 +13 градусів. Вночі від +6 до +8 градусів.

На сході України очікується пониження температури повітря вночі до 0 градусів. Вдень від +7 до +9 градусів. Без опадів.

Що змінилося для українців із 1 листопадаУкраїнці тепер платять більше за газ та стаціонарний телефон. Крім того, в Києві запровадили електронний квиток.

У західних областях збережеться тепла погода. Можлива невелика хмарність, без опадів. В Ужгороді повітря прогріється до +18 градусів. У Львові, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому, Тернополі +13 +15 градусів. У Рівному та Луцьку +12 +14 градусів. Вночі від +6 до +9 градусів.

У центральній частині країни, за прогнозом синоптиків, буде хмарно з проясненнями. Вдень від +7 до +10 градусів. Вночі +2 +5 градусів.

У Києві 6 листопада буде хмарно з проясненнями, без опадів, туман. Вдень +8 +10 градусів, вночі від +3 до +5 градусів.

Нагадаємо, Європу накрили снігопади та штормовий вітер.

Також синоптик дав прогноз погоди на листопад.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: