Синоптики попереджають про заморозки

Читать на русском
6 та 7 жовтня, опадів не буде. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6 жовтня 3-5 градусів тепла, 7 жовтня 6-8 градусів; вдень 16-18 градусів.
Гора Піп Іван

У Києві вночі 5-6 жовтня очікуються заморозки на поверхні ґрунту (6 жовтня місцями й у повітрі) до -5.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Скільки вихідних буде в українців у жовтніУ жовтні буде дев'ять офіційних вихідних і свят. Зокрема, 14 жовтня – це День захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці.

5 жовтня ву Києві очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від +3 до +5 градусів, вдень близько +15.

«Цих вихідних ихідними, 6 та 7 жовтня, опадів не очікується, вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6 жовтня 3-5 градусів тепла, 7 жовтня 6-8 градусів; удень 16-18 градусів», – повідомляють у КМДА з посиланням на Укргідрометцентр.

Зазначимо, станом на 13:00 4 жовтня на горі Піп Іван Чорногірський видимість сягала до 50 м. Температура повітря -1, сніговий покрив до 0,5 м.

Нагадаємо, в Україні сьогодні, 4 жовтня, очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, в західних областях місцями на поверхні ґрунту, в Карпатах та в повітрі заморозки від 0 до -5.

Раніше повідомлялося, що синоптик дав прогноз погоди в Україні на жовтень.

Як повідомлялося, цього року другого «бабиного літа» не буде, але жителів України ще порадують теплі дні без дощів і сильного вітру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: