Суд розвів суддю-фігурантку справи НАБУ Войтенко з чоловіком

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив позов Юрія Войтенка про розлучення із суддею Подільського суду Києва Тетяною Войтенко.

Суд задовольнив позов Юрія Войтенка про розірвання шлюбу з суддею Подільського районного суду міста Києва Тетяною Войтенко, яку детективи НАБУ підозрюють у зловживанні впливом за неправомірну вигоду.

Таке рішення виніс Дарницький райсуд Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, Юрій Войтенко обґрунтовував свій позов тим, що спільне життя з суддею в нього не склалося, оскільки вони мають різні погляди на життя й вирішення питань, що виникають у сімейному житті. Станом на 21 вересня вони фактично припинили подружні відносини й проживають окремо, а шлюб існує формально. Він також зазначав, що примирення між ним і суддею Войтенко неможливо, а подальше спільне життя як чоловіка та жінки й збереження шлюбу суперечать його інтересам. Крім того, Юрій Войтенко додав, що спір про місце проживання дітей і про розподіл майна відсутній.

Вказану в позові інформацію суддя Войтенко підтвердила. Також вона повідомила, що наразі вона й позивач фактично припинили подружні відносини й проживають окремо, шлюб існує формально.

Вислухавши обидві сторони, суддя позов задовольнив.

Нагадаємо, під час обшуку вдома в судді Войтенко вилучили 7150 доларів і ще 1900 доларів в її кабінеті. Пізніше суд наклав арешт на $1900, однак відмовив у арешті $7150. Також суд зобов'язав НАБУ повернути зазначені гроші, що пізніше детективи й зробили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: