Відео про українську армію потрапило до найкращих рекрутингових роликів у світі

Читать на русском
Українське відео посіло друге місце серед найкращих військових вербувальних відео. На першому – гумористичне відео Збройних сил Швеції.
Скріншот з відео.

Українське відео посіло друге місце в списку найкращих військових вербувальних відео, який склало видання The Business Insider.

Як пише «Слово і Діло», загалом до рейтингу увійшло сім роликів.

Social campaign about service of the Ukrainian soldier. The Ballad of the infantryTABASCOad

В українському відео історія піхотинця розповідається через образ звичайної лопати.

«Навряд чи якесь військове спорядження має більше значення для солдатів у всьому світі, ніж лопата або шанцевий інструмент. Відео з України – це шедевр з точки зору кіновиробництва та оповіді. Це відео неперевершене», – пише видання, додаючи, що було не так просто поставити його на друге місце.

На перше місце видання помістило відео збройних сил Швеції. Воно було визнане найкращим через вміст гумору. Ролик спочатку висміює всі можливі кліше, які часто фігурують у таких відео.

На третьому місці опинився ролик збройних сил Нідерландів, у якому йдеться про те, що армії країни не потрібні дурники, які думають, що військова служба – це весело.

Відео Росії опинилося на четвертому місті. Також до рейтингу увійшли вербувальні матеріали Ірландії, Великої Британії та Південної Кореї.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як військові паради допомагають стежити за розвитком ЗСУ.

Також прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв у 2019 році забезпечити зростання фінансування бюджету оборони України на 23 мільярди гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: