В Афганістані розбився гелікоптер із військовими та політиками

Читать на русском
У південно-західній частині Афганістану в середу розбився військовий гелікоптер, на борту якого перебували 25 осіб включно із топ-командувачем армії та головою ради провінції.
Ілюстративне фото.

У південно-західній частині Афганістану в середу, 31 жовтня, розбився військовий гелікоптер, на борту якого перебували 25 осіб, включно з топ-командувачем армії та головою ради провінції.

Як пише «Слово і Діло», представник губернатора провінції Фарах, де стався інцидент, розповів Reuters, що два військових вертольоти прямували до сусіднього Герата, коли один із них втратив контроль в умовах низької видимості й врізався в гору.

Серед пасажирів на борту були заступник командувача армійським корпусом західного регіону Нематулла Халіл та голова провінційної ради Фараху Фарід Бахтавар. Іншими жертвами, крім екіпажу, стали солдати та члени провінційної ради.

Бахтавар був визначною постаттю в боротьбі з талібами в битві за місто Фарах, яке бойовики брали в облогу й погрожували захопити в травні.

Бойовики «Талібану» після падіння вертольота заявили, що це вони збили його.

Раніше стало відомо, що 20 чиновників Міністерства фінансів Індонезії загинули в авіакатастрофі.

Як повідомлялося, пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Lion Air впав у море. Він летів із Джакарти до Пангкалпінанга (Індонезія). Через 13 хвилин після злету літак втратив зв'язок із наземними службами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: