Катастрофа літака в Індонезії: знайдені перші тіла загиблих

Читать на русском
За даними Національної пошуково-рятувальної служби Індонезії, знайдені рятувальниками тіла були доставлені до лікарні в східній частині Джакарти.

На місці аварії пасажирського літака Boeing 737 в Індонезії знайшли перші шість тіл.

Про це повідомляє CNN, пише «Слово і Діло».

«Рятувальники витягли шість тіл із моря поблизу індонезійської столиці», - йдеться в повідомленні.

За даними Національної пошуково-рятувальної служби Індонезії, знайдені рятувальниками тіла були доставлені до лікарні в східній частині Джакарти. До того ж на місці аварії знайшли уламки, які є хвостом літака.

Як повідомлялося, пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Lion Air впав у море. Boeing летів із Джакарти в Пангкалпінанг (Індонезія). Через 13 хвилин після зльоту літак втратив зв'язок із наземними службами. Перед аварією екіпаж Boeing 737 запитував у авіадиспетчерської служби дозвіл на повернення до аеропорту.

На борту літака знаходилися 189 осіб. За попередніми даними, серед них немає громадян України. Про це заявили в українському посольстві в Індонезії і про це можна судити з неофіційних списків пасажирів лайнера, які почали з'являтися в тамтешніх ЗМІ. Однак точно сказати, чи є серед пасажирів літака Boeing 737 MAX 8 українці, можна буде тоді, коли цей список буде офіційно уточнено авіаперевізником.

Відзначимо, що на борту літака перебувало понад 20 чиновників міністерства фінансів Індонезії. Представник Національної ради по боротьбі зі стихійними лихами Індонезії Сутопо ПУрВО Нугрохо оприлюднив відео із місця падіння Boeing 737.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: