Стало відомо, де відбудеться прощання з актрисою Мариною Поплавською

Читать на русском
Прощання з актрисою Дизель шоу Мариною Поплавською відбудеться в Києві 21 жовтня та в Житомирі - 22 жовтня. А поховають її в понеділок.

Прощання з актрисою гумористичного проекту «Дизель шоу» Мариною Поплавською відбудеться в Києві і Житомирі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба «Дизель Студіо» на своїй сторінці у Facebook.

Скільки людей загинули на українських дорогах за останні десять роківЗа останні десять років кількість загиблих в ДТП становила від 13 до 17 відстоків від загальної кількості постраждалих. В роки, коли аварій загалом було менше, відсоток загиблих навпаки збільшувався.

«20 жовтня трагічно загинула талановита актриса, блискучий учитель, зірка КВН Маріанна Францівна Поплавська», - йдеться в повідомленні.

Прощання з актрисою відбудеться в неділю, 21 жовтня, у Києві з 11:00 до 13:00 у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв (МЦКМ) Жовтневий Палац, за адресою Алея Героїв Небесної Сотні, 1.

У понеділок, 22 жовтня, з 10:30 до 13:00 відбудеться прощання в Житомирі - у залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. У міськраді додали, що з 13:00 до 14:00 - відбудеться служба за упокій в Кафедральному соборі ім. Святої Софії (майдан Замковий, 2).

22 жовтня о 15: 00 актриса буде похована на Корбутівському кладовищі на Центральній Алеї.

Нагадаємо, в суботу в ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу».

Аварія трапилася біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ Чоп. Зокрема, автобус з акторами «Неоплан» зіткнувся з вантажним автомобілем «Нової пошти». Через ДТП також були були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

Раніше стало відомо, що в Полтавській області в ДТП потрапив відомий український артист.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: