У прокуратурі відреагували на смертельну ДТП під Києвом (доповнено)

Читать на русском
Прокуратура вимагає застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для водія автобуса, підозрюваного в скоєнні ДТП, в результаті якої загинула актриса Марина Поплавська.

Прокуратура вимагає застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для водія автобуса, підозрюваного в скоєнні ДТП, в результаті якої загинула актриса Марина Поплавська.

Скільки людей загинули на українських дорогах за останні десять роківЗа останні десять років кількість загиблих в ДТП становила від 13 до 17 відстоків від загальної кількості постраждалих. В роки, коли аварій загалом було менше, відсоток загиблих навпаки збільшувався.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Шевченківського райсуду Києва в понеділок, 22 жовтня, пише «Слово і Діло».

«22 жовтня на 16:00 призначене судове засідання із розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Манюк М. В. – підозрюваного за ч. 2 ст. 286 КК України», – йдеться в повідомленні.

За словами водія автобуса, він відволікся на актрису Марину Поплавську, яка в результаті аварії загинула. За його інформацією, час від часу вона підходила до нього через погане самопочуття.

«Вона стала на коліна, витягнулася, сказала, що спина болить. Цієї миті, можливо, я трошки відволікся на неї. Попереду авто я бачив, але не думав, що так швидко ... Коли хотів здійснювати обгін, ззаду боковим зором побачив вогні. Злякався й викрутив кермо вправо й став на гальма. Все», – розповів він.

Нагадаємо, 20 жовтня в Київській області на трасі Київ-Чоп біля села Мила автобус із учасниками «Дизель Шоу» зіткнувся з вантажівкою. В результаті ДТП на місці події загинула актриса Марина Поплавська. Ще шість акторів отримали різні травми. Пізніше актриса Яна Глущенко записала відеозвернення, перебуваючи в лікарні.

Також стало відомо, де відбудеться прощання з актрисою Мариною Поплавською.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: