Уряд планує затвердити Воєнно-медичну доктрину

Читать на русском
Кабінет міністрів почне роботу. Уряд на засіданні планує затвердити Воєнно-медичну доктрину України.

Кабінет міністрів України у середу, 31 жовтня, на засіданні планує затвердити Воєнно-медичну доктрину України.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Уряд також збирається ухвалити проект постанови про Порядок проведення оборонного огляду Міністерством оборони

Проїдання чи розвиток: скільки грошей отримає армія в 2019 роціБюджет Міноборони за останні три роки, як правило, становив близько половини всіх оборонних витрат держави, які в 2019 році можуть досягти 200 мільярдів.
та Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку електронного урядування у сфері управління зоною відчуження.

Розглядатиметься сьогодні й фінансовий план Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення «Укрспецекспорт» на 2019 рік та фінплан Державного підприємства обслуговування повітряного руху України на 2019 рік.

Урядовці планують погодити відчуження основних фондів публічного акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» та розглянути багато інших питань.

Нагадаємо, про розробку Воєнно-медичної доктрини говорили ще у 2015 році. Тоді відбулися відповідні парламентські слухання, де Міноборони представляло проект доктрини, розроблений на виконання указу президента від 14 листопада 2014 року №880.

Також у постанові вказано, що за умови існування в Україні чіткої єдиної системи щодо збереження життя і здоров'я людей втрати з початку бойових дій у 2014 році можна було значно мінімізувати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: