Аварія в римському метро: серед постраждалих є українці

Читать на русском
Серед постраждалих в результаті аварії в римському метро є громадяни України. Вcего в лікарні госпіталізоровалі 15 осіб.

Серед постраждалих через аварію в римському метро, яка сталася напередодні матчу третього туру групового раунду футбольної Ліги чемпіонів між італійською «Ромою» і російським ЦСКА, є громадяни України.

Як пише «Слово і Діло», цей факт був встановлений російськими дипломатами, які прибули в дві римські лікарні, куди були доставлені поранені, інформує ТАСС.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір розпочати будівництво метро на Виноградар у 2018 роціСказано 8 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

«Через обвалення ескалатора в римському метро були госпіталізовані 15 росіян, п'ятеро з них вже виписані», - сказали в посольстві, додавши, що більшість постраждалих громадян РФ перебуває в задовільному стані.

Всього повідомлялося про 19 госпіталізованих.

Як уточнили дипломати, четверо є громадянами України, яким також було запропоновано допомогу з боку російського диппредставництва.

Нагадаємо, у вівторок, 23 жовтня, в Римі на станції метро Repubblica обвалився ескалатор, коли ним спускалися футбольні вболівальники.

Як повідомляли очевидці, після зупинки ескалатора вболівальники, які перебували на ньому, почали падати один на одного.

За попередніми даними під час інциденту в римському метро постраждали 30 осіб. Пізніше стало відомо, що в лікарні відправили 19 осіб.

Нагадаємо, у вересні на Святошинсько-Броварській лінії столичного метрополітену призупиняли рух через падіння людини на рейки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: