ЗСУ отримали перші БТР-4 з нової української бронесталі

Читать на русском
Харківське конструкторське бюро ім. Морозова, яке входить до складу Укроборонпрому, передало українській армії перші сім БТР-4, виготовлених із нової вітчизняної броні.

Харківське конструкторське бюро ім. Морозова, яке входить до складу «Укроборонпрому», передало українській армії перші сім БТР-4, виготовлених із нової вітчизняної броні.

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому», пише «Слово і Діло».

Нові санкції США, вибори в РФ та українське питання: чи зміниться політика КремляДерждеп схвалив санкції проти 39 компаній РФ. Тим часом в РФ активно йде виборчий процес. Чи змінюватиме Кремль свою політику щодо України, щоб пом'якшити санкції, розповіли експерти.

Відзначається, що корпуси для БТР-4 виготовлені на Лозовському ковальсько-механічному заводі (ЛКМЗ), і на сьогодні у виробництві перебувають близько 40 таких корпусів.

«Для виконання завдань, що стоять перед підприємствами «Укроборонпрому» та ЛКМЗ, у 2018 році налагоджена виробнича кооперація з виготовлення бронекомплектов і подальшого їх зварювання на заводі імені Малишева, а також на ХКБМ і Київському бронетанковому заводі», – йдеться в повідомленні.

Раніше «Укроборонпром» провів випробування оновленого БТР.

Також нагадаємо, Нацгвардія отримала нову партію БТР із цифровим комплексом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: