У Кривому Розі під час перегонів автомобіль влетів у натовп, є постраждалі

Читать на русском
У суботу, 27 жовтня, в Кривому Розі під час перегонів на виживання автомобіль в'їхав у натовп: троє глядачів постраждали.

У суботу, 27 жовтня, в Кривому Розі під час перегонів на виживання автомобіль в'їхав у натовп: троє глядачів постраждали.

Про це повідомляє Перший криворізький, передає «Слово і Діло».

Що допоможе зупинити перегони на українських дорогах?З 8 до 15 жовтня радари TruCam для контролю швидкості працюватимуть у пілотному режимі. Поки водіїв не штрафуватимуть. Які заходи допомогли б змінити статистику аварійності, міркували експерти.

Так, водій машини під номером 25 не впорався із керуванням, коли виконував каскадерський трюк. За попередньою інформацією, у нього відмовили гальма і він на повній швидкості в'їхав у натовп глядачів. У результаті аварії постраждали троє осіб. Двох забрала швидка.

Видання krivbass.city повідомляє, що автомобіль збив двох жінок і дитину, одна із жінок перебуває у важкому стані.

«Під час перерви між заїздами присутніх розважали каскадери. Один із гонщиків на машині виконував трюки. Але несподівано для всіх він втратив контроль над авто. Машина вилетіла в натовп глядачів, а потім врізалася в інший автомобіль», - пише видання.

Як відомо, 27 жовтня на автодромі Кривбас-екстрім проходять завершальні перегони в 2018 році. У змаганнях беруть участь кілька десятків спортсменів. На захід прийшли більше 3000 глядачів.

Раніше в Києві таксі влетіло в зупинку з людьми, є постраждалі.

Також нагадаємо, в Києві два автомобіля влетіли в пішоходів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: