У Києві таксі влетіло в зупинку з людьми, є постраждалі

Читать на русском
У Києві біля станції метро Мінська ввечері в неділю, 16 вересня, водій таксі на високій швидкості в'їхав у зупинку з людьми.

У Києві біля станції метро Мінська ввечері в неділю, 16 вересня, водій таксі на високій швидкості в'їхав у зупинку з людьми. Унаслідок події постраждали дві людини.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Скільки людей загинули на українських дорогах за останні десять роківЗа останні десять років кількість загиблих в ДТП становила від 13 до 17 відстоків від загальної кількості постраждалих. В роки, коли аварій загалом було менше, відсоток загиблих навпаки збільшувався.

Аварія сталася близько 20:00 на вулиці Маршала Тимошенка.

Водій електрокара Nissan Leaf не впорався з керуванням і в'їхав в зупинку. Високий бордюр зупинив машину, але все одно є постраждалі. Одна жінка отримала травму руки, у ще однієї - закрита черепно-мозкова травма.

Поліцейські підозрюють, що водій був під наркотиками, тому його направили до нарколога.

Раніше в Дніпрі автомобіль в'їхав у зупинку громадського транспорту. В результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє травмовані.

Також в Києві влітку біля торгового центру Skymall на проспекті Бандери в результаті зіткнення автобуса і тролейбуса постраждали три людини, одна людина госпіталізована.

Нагадаємо, в Чернівцях автомобіль патрульної поліції збив пішохода.

Додамо, в Україні за півроку сталося майже 70 тисяч ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: