Авто влетіло в автобус із пасажирами під Дніпром, є жертви

Читать на русском
У вівторок, 7 серпня, в Дніпропетровській області легковий автомобіль Audi зіткнувся з пасажирським автобусом, в результаті двоє осіб загинули.

У вівторок, 7 серпня, в Дніпропетровській області легковий автомобіль Audi зіткнувся з пасажирським автобусом, в результаті двоє осіб загинули.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на Інформатор, смертельна ДТП сталася на Полтавському шосе між Лобойківкою і Єлизаветівкою.

Чому за смертельну ДТП має бути обов'язковий тюремний термін?У Генпрокуратурі пропонують запровадити тюремний термін за скоєння смертельної ДТП. Оцінили ініціативу експерти.

За інформацією заступника начальника обласного управління Нацполіції Володимира Богоніса, Audi рухалася з боку Дніпра, автобус - з боку Лобойківки. Водій легковика не відреагував на знак СТОП і врізався в бік автобуса, через що він перекинувся.

В результаті ДТП загинули дві людини, ще 13 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Попередньо, в автобусі перебувало 25 осіб.

На місці працюють рятувальники, медики і поліція. Автобус піднімають за допомогою автокрана.

Нагадаємо, в Україні в рамках перевірок оглянули 48 278 пасажирських транспортних засобів. Серед них виявили 1 191 технічно несправних.

За сім місяців цього року було зареєстровано 81 006 ДТП. З них 12 090 ДТП з потерпілими, в яких загинули 1545 чоловік і 15 647 чоловік було травмовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: