У РФ різко відреагували на резолюцію Європарламенту щодо Азова

Читать на русском
Ухвалений Європарламентом документ закликає посилити санкції щодо Росії через ситуацію в Азовському морі.

У МЗС Росії заявили, що Захід намагається розіграти чергову «пропагандистську карту», ухваливши резолюцію щодо ситуації в Азовському морі і Керченського мосту.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 25 жовтня, заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає РІА Новости.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє розблокувати українські морські порти в Азовському моріСказано 31 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Тема Азовського моря - це чергова пропагандистська карта, яка розігрується нашими західними колегами», - сказала Захарова, коментуючи схвалення Європарламентом резолюції із закликом передбачити посилення санкцій проти РФ у разі «ескалації» обстановки в Азовському морі.

«Якщо ви подивитеся заяви американських представників, європейських представників, ось, зараз дійшло до європарламентарів, - вони всі ідентичні, не ґрунтуються на базі якійсь фактологічній, вони є прикладом політичної пропаганди», - зазначила вона.

Як повідомлялося, ухвалений Європарламентом документ називає будівництво кримського моста незаконним і закликає посилити санкції щодо Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: