Агресія РФ: як перемогти Україні та в чому помилка влади?

Читать на русском
Богдан Яременко

Спостерігаючи за тим, як збільшуються в риб в Азовському морі шанси бути виловленими за по-діловому й по-дружньому поділеними між Україною і Росією квотами на їх виловлення, ще раз повторюю: в нас війна з Росією.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав український дипломат Богдан Яременко, передає «Слово і Діло».

Експерт зазначив, що в нас усе-таки війна з Росією.

«Цей варіант «аби Путін не напав» і «зараз же гине менше, ніж у 2014-му», а в цей час з-під поли торганути вугіллям, ільменітом чи рибою, не існуватиме вічно», – підкреслив Яременко.

За його словами, логіка війни таки переможе, а розрив із Росією невідворотній. Це станеться рано чи пізно.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє розблокувати українські морські порти в Азовському моріСказано 31 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Хто не вірить – читайте рішення РФ про санкції проти України та українців. А в нас проблема в тому, що Порошенко, вимушено змінивши фразеологію, не змінив спосіб мислення та дій. Після початку воєнних дій проти Росії Україна так і не здійснила комплексного перегляду відносин з окупантом і агресором», – уточнив дипломат.

Ми не маємо принципових рішень щодо взаємодії з Росією, крім декларативних рішень парламенту та епізодичних несистемних рішень виконавчої влади, додав він.

«Звідси й скандали. Звідси й неготовність реагувати на новий розвиток подій. Тому Україна узгоджує свої санкції проти Росії з американськими та європейськими, а не навпаки. Почнемо воювати не солдатами, а головою – стане легше. І до перемоги ближче», – резюмував Богдан Яременко.

Нагадаємо, Європарламент схвалив проект резолюції, який передбачає посилення санкцій проти Росії в разі загострення ситуації в Азовському морі.

Додамо, 31 липня 2018 року президент України Петро Порошенко пообіцяв розблокувати українські морські порти в Азовському морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: