«Ігри нескорених»: скільки медалей виграла Україна

Читать на русском

Українські плавці, які беруть участь в змаганнях Ігри нескорених отримали дві срібні медалі. У нашій скарбничці вже 9 медалей.

Українські плавці, які беруть участь у змаганнях Invictus Games «Ігри нескорених» в австралійському місті Сідней здобули дві срібні медалі.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує українська команда у Facebook.

«Ігри нескорених»: історія змагань та участь УкраїниInvictus Games – паралімпійські змагання для інвалідів війни, засновані принцем Гарі. Українська збірна бере в них участь вперше.

В змаганнях 50 метрів брасом срібло отримав Віктор Шинкарук.

Володимир Король виборов срібну нагороду з плавання на дистанції 50 метрів на спині. А в запливі вільним стилем на дистанції 50 метрів українських призерів було двоє. Це Богдан Оксентюк та Володимир Король.

Нагадаємо, у скарбничці збірної України - три золотих, чотири срібних і дві бронзових нагороди.

«Ігри нескорених» (Invictus Games) – це міжнародні змагання в паралімпійському стилі, в яких беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани. Їх започаткував британський принц Гаррі.

Уперше Ігри нескорених пройшли в 2014 році в Лондоні.

Цьогоріч у змаганнях беруть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: