Кабмін обіцяє компенсації тим, хто не встиг вчасно оформити субсидії

Читать на русском
Уряд компенсує витрати на оплату житлово-комунальних послуг сім'ям, які не встигли оформити субсидію до опалювального сезону.

Уряд компенсує витрати на оплату житлово-комунальних послуг сім'ям, які не встигли оформити субсидію до опалювального сезону.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на урядовий портал teplo.gov.ua.

Стало відомо, скільки виплатять українцям за зекономлені субсидіїУкраїнці вже подали заяви майже на 800 млн грн на виплату зекономлених субсидій за електроенергію і природний газ.

Згідно з постановою №848, кошти будуть відшкодовані, навіть якщо сім'я подасть документи на субсидію в листопаді або грудні. Також в уряді нагадали, що для отримання субсидії необхідно подати заяву та декларацію про доходи до місцевих управлінь праці та соціальної політики, органи соцзахисту або через інтернет на сайті subsidii.mlsp.gov.ua. На сайті також можна дізнатися розмір призначеної субсидії.

Нагадаємо, раніше в Мінсоцполітики назвали три варіанти оформлення субсидій.

«Це може бути особистий прийом в управлінні соціального захисту населення, це може бути подання електронної заяви та декларації через сайт Міністерства соціальної політики й людина може надіслати заяву та декларацію поштою – це також варіант, з яким вона може звернутися, підписавши всі необхідні документи», – зазначив міністр Андрій Рева.

Крім того, він назвав терміни повної монетизації субсидій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: