Кабмін не скасовував субсидії українцям без лічильників газу – ЗМІ

Читать на русском
Уряд не скасовував субсидії споживачам без лічильників газу, а зняв це питання з розгляду на засіданні 22 серпня.

Кабінет міністрів України не скасовував субсидії споживачам без лічильників газу, а зняв це питання з розгляду на засіданні 22 серпня.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це з посиланням на джерела в уряді повідомляє в середу, 22 серпня, «РБК-Україна».

Пенсії та субсидії: які теми хвилюють РевуМіністр соцполітики Андрій Рева найбільше обіцянок дає на тему пенсій і субсидій. При цьому на жодну з тем Рева не виконав обіцянки на 100 відсотків.

Зокрема, зазначено, що Кабмін зняв із розгляду проект постанови «Про внесення змін до пункту 3 постанови Кабінету міністрів України від 6 серпня 2014 року №409».

Зазначений документ пропонував із 1 жовтня скасувати пільги й субсидії на газ для споживачів, які не встановили лічильники самостійно, а також за рахунок державного/місцевого бюджетів або власних коштів операторів газорозподільних систем, відмовившись у письмовому вигляді.

Як повідомляється, цей проект постанови значився в порядку Кабміну під пунктом 4.6. Згідно із зачитаним прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом списком, проект про скасування субсидій увійшов до списку ухвалених на підставі обговорення в комітетах.

Водночас, як стало відомо, зняті з розгляду були пункти 4.24 та 5.3, що стосуються експерименту в сфері примусового виконання рішень та угоди з НАТО.

Нагадаємо, раніше на засіданні в середу, 22 серпня, уряд нібито скасував субсидії споживачам без лічильників газу.

Перед цим повідомлялося, що українцям знизили субсидії в чотири рази.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: