Увечері в Києві численні затори на дорогах

Читать на русском

У Києві у вівторок численні затори на дорогах. Машини стоять на правому і лівому березі. Названо вулиці де не проїхати.

У Києві увечері у вівторок, 23 жовтня, утворилися численні затори на дорогах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє сервіс Google Maps.

На правому березі ускладнено рух на Набережному шосе, Гаванському мосту, вул. Набережно-Лугова, вул. Новокостянтинівській, проспекті Степана Бандери, вул. Олени Теліги, вул.Олександра Довженка, проспекті Перемоги, вул. Борщагівській, Чоколівському бульварі, проспекті Валерія Лобановського, на Великій Окружній дорозі, Голосіївському проспекті, бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, Хрещатику.

Крім того, перекрито рух в районі станції метро «Героїв Дніпра», в районі Шулявського мосту, а також на Виноградарі - на ділянці проспекту Правди від вул. Газопровідної до вул. Маршала Гречка.

На лівому березі столиці ускладнено рух на Дніпровській набережній, Позняках, Дарниці, в районі «Бориспільської», «Лівобережної», на Дарницької площі, проспекті Соборності. Також затори утворилися на мосту Метро і мосту Патона.

Нагадаємо, вранці був затор у центрі столиці. Поліцейські повністю перекрили проїзд по бульвару Лесі Українки в сторону Бессарабського ринку.

Причиною стало масштабна ДПТ за участю 18 автомобілів. Одну людину було шпиталізовано, ще двом допомогу надали на місці.

Водії швидкої не могли під'їхати до місця ДТП через затор.

Також в мережі опубліковано відео моменту зіткнення автокрана з автомобілями на бульварі Лесі Українки в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: