«Ігри нескорених»: Україна отримала третю золоту медаль

Читать на русском
У Сіднеї українець Олександр Гавриленко здобув золоту медаль для української збірної Ігор нескорених. Це вже третє золото для України.

У вівторок, 23 жовтня, в третій день змагань «Ігор нескорених» у Сіднеї, українець Олександр Гавриленко здобув третю золоту медаль для української збірної.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони у Facebook.

«Ігри нескорених»: історія змагань та участь УкраїниInvictus Games – паралімпійські змагання для інвалідів війни, засновані принцем Гарі. Українська збірна бере в них участь вперше.

Зазначається, що Гавриленко побив усі рекорди з пауерліфтингу.

За даними Міністерства внутрішніх справ, чоловік із другої спроби підняв штангу вагою 172 кілограми, а з третьої – 177 кілограмів, що стало абсолютним максимумом у групі.

Раніше Олександр Білобоков та Сергій Ільчицький здобули перші золоті медалі для української збірної на Invictus Games у Сіднеї.

Як повідомлялося, 21 жовтня, в перший день змагань «Ігри нескорених» у Сіднеї українець Денис Фищук здобув бронзу у велогперегонах.

Нагадаємо, «Ігри нескорених» – міжнародні змагання у паралімпійському стилі, у яких беруть участь поранені військовослужбовці тa ветерани.

Раніше Порошенко відвідав місце розташування Національної збірної ветеранів, яка готувалася до участі в міжнародних змаганнях «Ігри нескорених», що відбудуться 20-27 жовтня в Сіднеї в Австралії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: